Što tražiti u som ribolov Poljaka

Ako obožavate otići som ribolov ne pomicanje gore priliku za ribe u ribnjak. Mnogi ribolovci premjestiti to po većim tijela pitke vode. Nažalost, oni ne shvaćaju da odustaju priliku napraviti nešto veliko ribolov. Jedan od razloga za to je jednostavno zato što se ne može uzeti svoje čamce na vodi za piće, jer to nije veliki dovoljna. Neki ribolovci su zaboravili da ne uvijek morati ići na brod kako bi se vrtjeti u dobrom ulovu.

Kad je stigla do catfishing, ispravan bave je trebalo. Ako nemate točne borila da ćete završiti dolazi kući prazni ruku. Postoji širok izbor različitih ugovaranju koristi za soma ribolov i ono što koristite će se uglavnom oslanjaju na kojima pojedine vrste mačka ste u potrazi out. Prije svega, morate shvatiti da je som je iznimno agresivna vrsta. To znači da oni ne igraju oko. Oni će udariti svoj liniju teško i staviti gore izvanredno bitku kada pokušavate ih vrtjeti u. Čak i manje veličine dimenzija ribe mogu staviti nevjerojatnu borbu.

Najvažniji faktori za uzeti u obzir prilikom odabira mamac je shvatiti dimenziju soma želite snimiti i temperature pitke vode jezera. Pravilo je da koristite cut-mamac za najboljem sreće krajem zime i proljeća. Cut mamac izbora je skuša i treba koristiti kada temperatura vode je znatno manje od šezdeset stupnjeva. Som obično se hrane minnows i rakova koji umiru za vrijeme zimske sezone i tonu na dno. Mamac miris je ključ ovdje, Riba u daljnjim dijelovima jezera zatim promijenite svoje pokušaje plitke vode za piće poslije. Plitko pitke vode zagrijava brže i privlači som u blizini od obalne crte.

Nakon što ste svoj štap i crta, sljedeći malo trouth ribolovni pribor je mami i mamci. Vješti ribolovci često koristi mješavinu dva. Drugi obožavaju problem stvaranja vlastite mami. Za početnike, brojni preporučujemo da koristite prirodni mamac za početak. Možete iskopati svoj osobni mamac na strani potoka ili rijeke. Možete ga kupiti u lokalnoj trgovini mamac. Ako želite pokušati svoju ruku na mami, odaberite mame koja podsjeća na plijen koji su pastrva najčešće konzumiraju. Razmislite količinu mami na putovanje kako bi bili sigurni da imate mogućnosti.

Zatim sam mamac svoje štapove, njih teturajući na dubini vidim ribu. Ako su ribe su se visoko, više od 10 metara, koristim jedan balon i live shad na dvije šipke. Ostale 4 šipke će imati pola uživo i pol smanjiti shad, što ću obustaviti više od riba, stalno se kreće oko markera do početne štrajk se događa. U toplijim mjesecima ugriza obično se dogoditi na live čepa. Hladnije vode, bolje da se smanji mamac čini da rade.

Nakon što ste uspostavili svoj stisak web stranicu, i ljudi će dio vaše mailing popis, trebali bi imati Automobile responder slijed u mjestu kako bi im dostavi korisne informacije s linkovima na druge proizvode ili informacija u tijelu e-maila ili newsletter.

Dodajte nekoliko žlica maslaca od kikirikija na nekim slomiti corn flakes ili mat pahuljica i pomiješajte sve to međusobno. Manje veličine riba ne može dobiti od kuka, jer je to lijepo i ljepljiva. Koristite kukuruz radije kukuruznih pahuljica. Budući da kukuruz je ljepljiva možete staviti nekoliko komada kao što je to na svakom mjestu soprano haube. Zamotajte komad kruha lopte oko njega uključiti kuka. Slatki miris će biti pokrenut, privlačeći som. Elegancija izvodeći ga na taj način da su manje veličine ribe nisu u mogućnosti konzumirati ovaj mamac. Kruh pomaže uhvatiti ove kuke stidljiv riba koje su stečen odsutan s previše puno hvatanje i puštanje. Sir je 1 od jednostavnih pitanja kako koristiti kao mamac i som naprosto obožavaju sir.