Som Grappling Savjeti – Što je to? Kako vi to učiniti?

Ljudi su uvijek iznenađeni kada su vidjeli moju sedam kilograma Jorkširski terijer, Napoleon, roniti u vodi za piće za kupanje. Yorkies, za razliku od Spaniels i retriveri nisu poznati pitke vode zavoljeli pse, ali moja ne zna da. Kad smo živjeli u Norveškoj, moj Napoleon plivao u bilo kojoj količini od jezera i potoka, pa čak u Oslo fjorda. Kad smo se preselili natrag u okolici Pittsburgha, doživjeli smo se pretraživanje za novo mjesto za naš mali pas plivati. Pronašli smo nekoliko blaga. Ovdje je moj popis za provjeru od najboljih pas kupanje mjestima u okolici Pittsburgha.

By učenje prirodni ponašanje tjelesa životnog ciklusa, ribolovac može potrajati korist u tome oponašati predenjem ‘ponašanja; njihov izgled, oblik, položaj, pokreti i način na koji se nanosi nakon potoka.

Pastrva, ne čine razliku kakva su izuzetno inteligentni, tako da želite biti sigurni da je mamac koristite pojavljuje prirodno; To je posebno bitno ako strategija za korištenje live mamac. Možete koristiti pre-vezan banda kuke, jer oni imaju tendenciju da se predstaviti u live mamac u sve-prirodni način. Prezentacija je toliko važno kada ste ribolov pastrve u rijeci ili potoku okruženju.

Postoje brojni mjesta za ići u ribolov u Virginiji, a neki od njih su lijepo priznati i za to što brojne som. Dobivanje neki pojam točno gdje da ide ispred vremena će vam pomoći izaći na pitku vodu i početi ribolov puno brže. Gdje god odete u Virginiji, postoji neki položaj otići som ribolov, a ispod su imena nekih od najvažnijih lijepo-priznatih jezera i rezervoara.

Ja ne bi pomislio da se puno o dimenziji linije štapa od sljedećeg retka vodiči raditi s većinom šipke. Koristeći težina utega može slomiti manje šipke, tako da bi bili sigurni da imaju snažniji jedan. Pokušaj koristite manju lijevanje prijedlog staviti u manju količinu napora uz šipku.

Ako želite isprobati ova akcija sebe, morate upoznati vaše samouprave s nekim trouth ribolov osnove prve. Razumijevanje osnove u trouth ribolov učinit će vaše iskustvo još ugodnijim i ispunjenje i programa će vam pomoći uhvatiti puno više pastrve. Ako ste novi trouth ribolov ili čak ako imate neko iskustvo već, vjerojatno ćete naći informacije u ovom postu je vrlo korisno.

Cowan Lake: crappie ribolov je usporila s najviše ribe prebacuje na dubokoj vodi. Ribiči i dalje ribu na sjevernoj obali i uz dropoff u ulazu u marinu. Bas postaju uhvaćeni u crnini područja. Dva 5-pounders je uhvaćen zadnjih 7 dana. Crappies i saugeyes su uhvaćeni u preljev.

Koliko god kuke ide uvijek sam samo koriste glatko, srednje veličine udice, bez barbells na njega. Som imaju vrlo teško kožu, a ja rijetko bez soma Sljedeći sam ih povezao tako da gained’t zahtijevaju trebble kuka ili nikakvu posebnu vrstu kuke za catfishing. Prije nego što sam stavio moju udicu na I obično samo Slide 1 slip sinkera na s veličina tome ide prema tome koliko brzo rijeka struja, a onda 1 clip na sinker ili okretno zadržati svoj sinkera odsutna iz svog mamac. Volim staviti sinkera oko dvije ft odsutan iz mamac kako bi vaš mamac može plutati i kretati se u rijeci struje.