Ogromna visoka S šaranski ribolov

Stari mitovi su razbili. Vi ćete biti pokrenut letjeti ribolov na posve drugačiji način. Fly ribolov je više ne smatra teško otkriti ili skupo sudjelovati u. Možete brzo ćete stići shvatiti da je ova aktivnost je jednostavan za naučiti, i da će nagraditi svoje napore s brojnim velikim puta na pitku vodu!

Sljedeći korak dolje s brzim štap je jedan od srednje fleksibilnost. Te šipke obično imaju veliku fleksibilnost, ali savijeni ograničen na gornju polovicu šipke. Štap zahtijeva manje savršenstvo pokreta i vremena, ali je prilično točna. Ako ste ribolov za neko vrijeme i ima osnovne tehnike šaranski ribolov dolje, dovoljno fleksibilan štap vrijedi probati.

Test nam je donio uvjerenje. Mi staviti na rep ca.200m, sam zaronio za montažu i napravio izravna od oko pet metara. Unatoč osjetljivih mogućnosti šutio signalni uređaj i Swinger ostao na mjestu.

Naglasite svoju aktivan stil života. Nemojte ni naglasiti riječ mirovinu jer vas stavlja u određenom razredu i posredno govori suprotno od aktivnog načina života. Umjesto toga pokušajte “Budući da sam još uvijek ostalo mi je zakon vježbati nekoliko mnogo godina prije, sam volontiranja za skloništu za životinje.” Ili, “Ja educirati engleski kao drugi jezik.” Dostaviti svoje prošlosti susret u svoj profil-što je vaše znanje? Ključ je da se usredotoči više na ono što se obavlja danas nego išli u prošlosti.

Zašto ići? Osim stvaranja doprinos očuvanju Coldwater, ovaj događaj potiče osjećaj susjedstva među ribičima. Tu je obično fantastično govornik, zabava u nadmetanju na raznim letjeti ribolov proizvoda, velika obroka, bar gotovini, a nagrade vrata, dignuti. Svatko tko nema ulaznice, ali bi željeli da prisustvuju treba obratiti Nick DiNunzio na 607-754-7784.

Letjeti štap za ribolov koji ima minimalnu zavoja često se naziva “brzo” štap. Nepostojanje zavoja omogućuje ribič dobiti tona brzine na cast. Ovaj ritam omogućuje čvrsta izuzetno precizno i ​​dalje od šipke sa mnogo više zavoja. Dok su ove naknade mogu audio fantastičan pogled na početne, brzo šipka može biti iritantan. Nema mjesta za pogreške pri korištenju štap. Ako ste tarifni koristiti 1 od ovih štapova, što zahtijeva izvrsnu pokreta i vremena. Općenito, samo ribičima s puno iskustva treba da ide na korištenje brze šipke.

Sletio smo brojne lijepe ribe, a napajanje putem završnom potezu, stiže na završnom svjetlosti. Flip u klimi sigurno može okrenuti na ribe i dovesti u potjeri.